Gå til sideindhold
Share on facebookShow sitemapNotify a friendPrint page

Fart på / Høj puls

Adventure life efterår 2023
Turene er dage fyldt med oplevelser, sjov og liv i naturen hvor vi gør noget ud af, at have det rart og hyggeligt sammen i vores adventure-gruppe. Adventure life er en kombination af mountainbiking, træklatring, hulebyggeri,, magnetfiskning, kanosejlads, rappelling, mad over bål, fortællinger og meget mere. Du vil opdage at du kan meget mere end du tror. Som afslutning på forløbet er der mulighed for at komme med på adventure-weekend på Bornholm og svæve over Opalsøen, klatre og gå på opdagelse.
Adventure life forår 2024
Vi lukker igen ned for al det digitale og udbyder et kursus for dig som elsker at prøve grænser af i naturen. Forårsholdet er et forløb på 10 tirsdage, hvor vi bl.a.træner på mountainbikesporet i skoven, øver træklatring, lærer lejrliv, bygger shelters, magnetfisker fra kano og får et kursus i at rappelle. Vi arbejder også med mentaltræning, så vi lærer os selv bedre at kende og sammen opbygger en tryg og stærk gruppe. På Adventure Life vil du opleve nye og spændende steder i Halsnæs.
Basket fredag
Er du til højt tempo, masser af scoringer og et samspil, der rykker? Så er basket noget for dig. Det er lige meget, om du er dreng eller pige. Kom og vær med! Du får et solidt og præcist kendskab til spillereglerne og grundlæggende kendskab til spillets teknik og taktik. Vi træner drible- og skudteknikker, vi taler taktik og teori, og så spiller vi selvfølgelig kampe.
Basket søndag
Er du til højt tempo, masser af scoringer og et samspil, der rykker? Så er basket noget for dig. Det er lige meget, om du er dreng eller pige. Kom og vær med! Du får et solidt og præcist kendskab til spillereglerne og grundlæggende kendskab til spillets teknik og taktik. Vi træner drible- og skudteknikker, vi taler taktik og teori, og så spiller vi selvfølgelig kampe.
Brandkadetter
UKC ligger på en gammel brandstation, så selvfølgelig skal vi også uddanne brandkadetter! Uddannelse foregår i samarbejde med Frederiksborg Brand og Redning, sammen med elever fra Frederikssund Ungdomsskole. Som Brandkadet bliver du introduceret til og undervist i elementer af funktionsuddannelsen som brandfolk skal igennem. Du får en masse praktisk erfaring i brandbekæmpelse, førstehjælp og forebyggelse af ulykker. Ligeledes lærer du at samarbejde i et team, hvor alle har en vigtig rolle at udføre.
Cykeltur liv, lejrbål og mad. Forår 2024
Så gør vi klar til sommerens sublime cykeltur! Det bliver enten den Jyske højderyg eller Sveriges Söderås. Uanset hvor, så skal vi ud og mærke vinden i håret, bade i søer vi aldrig havde hørt om, snakke med mennesker der taler et mærkeligt sprog, og i det hele taget nyde det frie liv på tur. Derfor skal vi træne vores tur-skills. Fx lære at lave Spaghetti Bolognese på et Trangria køkken, slå et telt op så det er vandtæt, tænde bål osv.
Motocross
Er du til adrenalin, høj puls og udstødningsgasser? Og er du interesseret i at lære omkring motorer og service af maskinerne? Så skal du med på vores cross-aktiviteter. Vi kører hver mandag på Melby Crossbane og vedligeholder og servicerer maskinerne og udstyr hver torsdag i vores motorværksted på UKC (Syrevej 41). De udsættes for en stor belastning, så derfor er en del af din tid optaget med at splitte, skrue, rense og samle. Cross er en seriøs sport og derfor stilles store krav til dig og sikkerheden.
Skitur Sverige Vinterferien
Gør vinterferien til noget helt særligt med UKCs skitur til Kläppen i Sverige. Om du er nybegynder eller øvet gør ingen forskel, alle kan være med. På bakken vil du forbedre din teknik, viden og mærke suset i fællesskab med andre unge. Og i hytten står den på max hygge og social spas og løjer. Pris 3.900 kr. som betales over rater
Snorkeldykker kursus
Snorkeldykning og UV-rugby. Kan du godt lide at svømme og havde det sjovt i vand. Sammen med Dykkerklubben Hajen afholder UKC snorkeldykker kursus. Her vil du lære om UV-rugby, snorkeldykning og blive bedre til at holde vejret længe under vandet. Du vil også blive introduceret for flaskedykning. Kurset er for unge fra 11-18 år og foregår i Hillerød svømmehal. I foråret skal vi også ud i havet og se på livet her. Måske du kan fange en fisk med harpun. Pris 300 kr. inkl medlemskab af dykkeklubben
Wilderness Explorer
Kunne du tænke dig at deltage i et kursus med færdigheder, der minder om;Alene i vildmarken;? Så har du muligheden her! Kurset giver dig færdigheder til at sætte en tarp op, bygge en stol af naturmaterialer, tænde bål, sanke spiselige planter, fiske (både fisk og krebs) og pakke en rygsæk, så du kan bevæge dig langt ud i naturen. Som afslutning på kurset overnatter vi i det mest fantastiske shelter i landet. Du vil også blive opfordret til at dele den viden, du får, med andre børn og unge.


Senest opdateret 06.07.2023 14:41 af CHRA

Apricore logo