Gå til sideindhold
Share on facebookShow sitemapNotify a friendPrint page

Fart på / Høj puls

Brandkadetter
Har du også altid drømt om at blive brandbekæmper? Som Brandkadet bliver du introduceret til og undervist i elementer af funktionsuddannelsen som brandfolk skal igennem. Du får en masse praktisk erfaring i brandbekæmpelse, førstehjælp og forebyggelse af ulykker. Ligeledes lærer du at samarbejde i et team, hvor alle har en vigtig rolle at udføre. Som Brandkadet får du indsigt i rigtig mange af de ting, som de virkelige brandfolk laver, og dine lærere er derfor også uddannede brandfolk.
Junioridrætsleder
Midlertidigt aflyst! Vi arbejder på en løsning! Som et valgfag i samarbejde med folkeskolerne tilbyder UKC Halsnæs Junioridrætsleder uddannelsen, som er udviklet af Danmarks Idrætsforbund (DIF) og Dansk Skoleidræt. Det er en uddannelse, hvor man bl.a. lærer at sammensætte et træningsforløb og får viden om foreningsarbejde og kroppens funktioner. På uddannelsen lærer du om: - Junioridrætslederrollen - Motorisk udvikling - Planlægning og formidling - Idrætsmiljø - Junioridrætsleder i praktik
Motocross
Er du til adrenalin, høj puls og udstødningsgasser? Og er du interesseret i at lære omkring motorer og service af maskinerne? Så skal du med på vores cross-aktiviteter. Vi kører hver mandag på Melby Crossbane og vedligeholder og servicerer maskinerne og udstyr hver torsdag i vores motorværksted på UKC (Syrevej 41). De udsættes for en stor belastning, så derfor er en del af din tid optaget med at splitte, skrue, rense og samle. Cross er en seriøs sport og derfor stilles store krav til dig og sikkerheden.
Mountainbike
Så er muligheden der for at du kan komme på en af de fede MTB ture i Halsnæs. Uanset om du har prøvet det før eller ej, så kan du komme med ud og prøve at køre i forskelligt terræn. Der er mulighed for at låne både mountainbike og hjelm.
Scooter-hold
Opstart udskydes! Vi arbejder på at finde en underviser!! Scooter-holdet er for dig som kan lide at stå på løbehjul på ramper o.lign. Vi starter op med at mødes i Olliestedet på tirsdage kl. 16-18, men der bliver mulighed for at lave ture til andre ramper og skateparker. Mød op og lad os sammen skabe en masse fælles aktiviteter på løbehjulet.
Show & Streetdance
Streetdance er en kombination af forskellige danseformer der har udviklet sig ved f.eks dansefester, blokfester, parker, skolegårde, battles og natklubber. Stil og musik rammer bredt og inviterer til sved på panden. Vi arbejder med house, funk, dancehall, jazz og break. Timerne er læringsrige med karisma og alle niveauer er velkomne! Kom og få motion på den fede måde til de fede rytmer! Dag og tid tilgår snarest!
Skater-hold
Ny dag og tidspunkt, mandage kl. 16-18!! Skaterholdet er for alle, nybegynder som øvet. Vi træner fast hver mandag i Skaterhallen i Ølsted og i løbet af året planlægger vi turer til andre skateparks og arrangementer i skatermiljøet. Her får du et godt indblik i skateboardkulturen gennem snak om tricks, street-skating og hvad der er god stil i skateparks.
Skaterhal
Skaterhallen i Ølsted drives af UKC og her kan du komme og "køre" som du har lyst til. Hallen har åbent for forskellige brugergrupper, hhv: Mandag 14:00 - 21:00 Skatere. Tirsdag 14:00 - 21:00 Løbehjulere (16:00 - 18:00 Løbehjulsskole) Onsdag 14:00 - 21:00 Alle. Torsdag 14:00 - 21:00 Skatere. Fredag 14:00 - 20:00 Løbehjulere. Lørdag 10:00 - 20:00 Alle. Søndag 10:00 - 20:00 Alle. Der kan være særlige arrangementer som påvirker den almene åbningstid. Se opslag i hallen og på hjemmesiden.
Skitur Sverige Vinterferien
Gør vinterferien til noget helt særligt med UKCs skitur til Kläppen i Sverige. Om du er nybegynder eller øvet gør ingen forskel, alle kan være med. På bakken vil du forbedre din teknik, viden og mærke suset i fællesskab med andre unge. Og i hytten står den på max hygge og social spas og løjer. Vi rejser igen sammen med Frederikssund Ungdomsskole, så der bliver også mulighed for nye venskaber undervejs. Max. 25 pladser.
Skovtårnet, tur i efterårsferien
Tag med klubben til sydsjælland og besøg bl.a. Skovtårnet i Gisselfelt. Først skal vi ha det sjovt i klatreparken. Derefter skal vi op og nyde udsigten fra Skovtårnet. Husk mad, drikke, penge og fornuftigt tøj. Vi kører i vores egen bus Afgang Hundested hallen kl. 9:45 Afgang Brandstationen kl. 10. Hjemkomst ved 17 tiden. Pris Gratis! Turen er inkl. klatrepark, Skovtårn og transport. Skovtårnet: https://www.campadventure.dk/skovtaarnet/ Klatrepark: https://www.campadventure.dk/klatrepark/


Senest opdateret 26.08.2020 10:37 af CHRA

Apricore logo