Gå til sideindhold
Share on facebookShow sitemapNotify a friendPrint page

eSport

E-Sport CS:GO Tirsdag 15:30-17:30
På CS-GO går vi i dybden med det strategiske, såsom smokes, molotovs, flash nades og vinkler, samt gennemgang og evaluering af vores kampe, så vi kan se hvordan vi forbedre os. Vi fokuserer på kommunikationen på teamet og imellem hinanden, ligesom der arbejdes med at forbedre den enkelte spiller. Derudover fokusere vi meget på det sociale og samarbejde på teamet. Vores mål er at gøre træningen sjov og lærerig.
E-Sport gaming Fredage 18-20
På E-Sport fredag går vi i dybden med det taktiske, samarbejdet og evaluering af vores kampe, så vi kan se hvordan vi forbedre os. Vi fokuserer på kommunikationen på teamet og imellem hinanden, ligesom der arbejdes med at forbedre den enkelte spiller. Derudover fokusere vi meget på det sociale og samarbejde på teamet. Vores mål er at gøre træningen sjov og lærerig.
E-Sport Gaming mandag 15:30-18:00
Ud over undervisningsholdene, kan du tilmelde dig E-sports Gaming, hvor du kan træne dine nye færdigheder og dyrke fællesskabet i vores e-sportsaktiviteter. Gaming er fri e-sportsleg i vores tårnrum. Du og dine kammerater kan booke jer ind på faste tidspunkter i lokalet til at træne jeres færdigheder. Tal med vores e-sports medarbejdere. Alt afhængig af tilslutning, kan du få en eller flere tider. E-sport er for alle og der skal være plads til alle :-)
E-Sport Kun for piger torsdag 16:00-17:45
CS:GO. Fortnite eller et andet spil? Du er med til at bestemme, hvilket spil vi skal koncentrere os om. Uanset hvilket spil vi vælger, fokusere vi på kommunikationen på teamet og imellem hinanden, ligesom der arbejdes med at forbedre den enkelte spiller. Derudover fokuserer vi på det sociale og samarbejde på teamet. Vores mål er at gøre træningen sjov og lærerig
E-Sport Valorent onsdag 18:00-20:00
Valorant er et godt mix mellem CS:GO og Overwatch. Du kommer til at lære at spille sammen som et hold, lære om god kommunikation, analysere og forstå gameplay samt forskellige matchups!


Senest opdateret 03.11.2022 14:22 af APRSUP

Apricore logo