Gå til sideindhold
Share on facebookShow sitemapNotify a friendPrint page

Kreativitet

Journalistik og sociale medier
Går du rundt med en lille journalist i maven eller bare nysgerrig på at fortælle gode historier? Så er dette hold særlig godt til dig! Vi skal for eksempel ud og lave reportager i byen med kamera, øve os i at være på og træne at interviewe mennesker. Det bliver ikke kedeligt! Du får en masse gode redskaber i tasken, som kan du kan bruge til at fortælle den fede historie på sociale medier, og uanset om du synes, det er sjovest at være foran eller bag kameraet, så er dette holdet for dig. Dag/tid tilgår!
Junioridrætsleder
Midlertidigt aflyst! Vi arbejder på en løsning! Som et valgfag i samarbejde med folkeskolerne tilbyder UKC Halsnæs Junioridrætsleder uddannelsen, som er udviklet af Danmarks Idrætsforbund (DIF) og Dansk Skoleidræt. Det er en uddannelse, hvor man bl.a. lærer at sammensætte et træningsforløb og får viden om foreningsarbejde og kroppens funktioner. På uddannelsen lærer du om: - Junioridrætslederrollen - Motorisk udvikling - Planlægning og formidling - Idrætsmiljø - Junioridrætsleder i praktik
Kodning # og (” programmering ”):
Kom og få introduktion og basale færdigheder i kodning og programmering, alt det som styrer en stor del af al den elektronik I omgås til dagligt. Der vil blive undervist i brugen af Python, Scratch, Micro bit/Ultra Bit, samt diverse it-redskaber, såsom regneark, cas- og tegneprogrammer. Der vil blive mulighed for bygge simple projekter med ultra Bit, hvor der kan tilsluttes dioder, højtalere og sensorer m.m. Vi arbejder naturligvis med programmer som kan downloades gratis til de fleste pc´er.
Show & Streetdance
Streetdance er en kombination af forskellige danseformer der har udviklet sig ved f.eks dansefester, blokfester, parker, skolegårde, battles og natklubber. Stil og musik rammer bredt og inviterer til sved på panden. Vi arbejder med house, funk, dancehall, jazz og break. Timerne er læringsrige med karisma og alle niveauer er velkomne! Kom og få motion på den fede måde til de fede rytmer! Dag og tid tilgår snarest!
Strikkeklubben
”Strik er noget gamle koner eller min mormor gør” er MEGET forkert. Strik er top moderne og kan se yderst cool ud – du skal bare lige lære det. Nu har du muligheden for, at lære at strikke fede ting og se nogle gode resultater. Glem de gamle skæve halstørklæder og karklude, de 80 forskellige grimme farver i brun og orange (med mindre du synes det er det fede tørklæde). Du har mulighed for, at pimpe dine accessories, lave den coole vest eller møde vinteren med den hippe hue. Alt med hygge, snak og grin!


Senest opdateret 26.08.2020 10:22 af CHRA

Apricore logo