Gå til sideindhold
Share on facebookShow sitemapNotify a friendPrint page

Kreative hold

Junioridrætslederuddannelse (Valgfagspakke)
Som et valgfag i samarbejde med folkeskolerne tilbyder UKC Halsnæs Junioridrætsleder uddannelsen, som er udviklet af Danmarks Idrætsforbund (DIF) og Dansk Skoleidræt. Det er en uddannelse, hvor man bl.a. lærer at sammensætte et træningsforløb og får viden om foreningsarbejde og kroppens funktioner. På uddannelsen lærer du om: - Junioridrætslederrollen - Motorisk udvikling - Planlægning og formidling - Idrætsmiljø - Junioridrætsleder i praktik
Lyd-, musik- og videoværksted
I lyd-, musik- og videoværkstedet kan du udforske det at producere lyd, effekter og musik til film, videoer og billeder. Her kan der leges med alt fra små musikvideoer, dansevideoer som du kan brug til f.eks. Tik TOk eller andet, samt lyddesign og lydeffekter eller produktion af musik til film, video og spil.
Musikproduktion UKC
Er du interesseret i at producere din egen musik, uanset genre? Vil du blive klogere på hvordan du sætter op til indspilning af eksempelvis trommer, guitar, vokaler osv. Her har du muligheden for at få indspillet dit materiale, så du får et konkret produkt i hånden. Om du er komplet nybegynder inden for musik, eller en garvet sangskriver, har du her mulighed for at udvikle dit potentiale og få en masse inspiration.
Radio og Podcast for unge - Radio 10 FM
Kunne du tænke dig at være med til at lave radio for andre unge i Halsnæs? Eller at udgive dine egne podcasts? Her kan du være med til at sammensætte den perfekte udsendelse med den rigtige musik, det spændende interview eller den saftige historie. Vi har sendetid en gang om ugen på vores lokale radio i Halsnæs.
Show & Streetdance
Streetdance er en kombination af forskellige danseformer der har udviklet sig ved f.eks dansefester, blokfester, parker, skolegårde, battles og natklubber. Stil og musik rammer bredt og inviterer til sved på panden. Vi arbejder med house, funk, dancehall, jazz og break. Timerne er læringsrige med karisma og alle niveauer er velkomne! Kom og få motion på den fede måde til de fede rytmer! Dag og tid tilgår snarest!
Special effects, horror og live-rollespil
Vil du lære hvordan du laver din egen horror-maske, eller zombieudklædning til at skræmme livet af din familie og venner? eller hvordan du laver specielle e3ffekter, udklædning eller udstyr, som du kan bruge til halloween, liverollespil og meget mere. Så er dette hold lig for dig. Her får du en grundig undervisning og mulighed for at lave din egen maske og udstyr.
Streetart og Graffiti
Streetart og Graffiti er for dig der gerne vil lære at bruge spraydåsen som et kreativt værktøj. Her kan man lære teknikken bag graffiti og street art. Vi har spraydåser og andet kreativt grej så I sammen eller alene kan lave nogle fede værker. Undervejs vil du lære forskellige teknikker og principper, der hjælper dig til at fremtrylle et personligt mesterværk. Alt hvad du skal medbringe er dine gode idéer.
Strikkeklubben
"Strik er noget gamle koner eller min mormor gør" er MEGET forkert. Strik er top moderne og kan se yderst cool ud, du skal bare lige lære det. Nu har du muligheden for at lære at strikke fede ting og se nogle gode resultater.


Senest opdateret 10.08.2022 09:48 af TH

Apricore logo