Gå til sideindhold

Kreative hold

Mad med Tulle i Ølsted
Er du pige eller dreng? Elsker du at lave mad og bage? Er du dygtig til det i forvejen, eller er er du nybegynder og skal lære det fra bunden? På UKC’s madhold kommer vi verden rundt, med retter fra blandt andet Asien, Sydeuropa og selvfølgelig Danmark. Vi prøver også forskellige typer mad, lige fra hverdagsmad, sund mad, streetfood til let mad, mens vi hygger sammen i køkkenet. Til sidst hver gang på holdet, spiser vi selvfølgelig vores mad sammen.
Tidsrum
Ma. 14:00-16:00
Streetart
Vil du lære at lave streetart? Her på holdet kan du lære alle de bedste tips og tricks! Der vil være fokus på forskellige teknikker, farver, dimensioner, bogstavsopbygning mm. almen tegnekundskab, tegneteknik, sikkerhed og beskyttelsesudstyr og graffitiens uskrevne regler. Du skal selvfølgelig også arbejde med dine egne værker med hjælp fra underviseren. Onsdage 16.00-18.00
Tidsrum
On. 16:00-18:00
UKC Musical
Bliv Stjernen i Vores Musicalunivers! Elsker du at synge, danse og spille skuespil? Så er vores musicalhold lige noget for dig! Træd ind i en verden af kreativitet og kammeratskab, hvor du får chancen for at bringe fantastiske forestillinger til live. På vores hold vil du udvikle dine talenter, lære nye færdigheder og få venner for livet. Vi søger dig, der vil være en del af vores dynamiske og støttende fællesskab. Uanset om du er en erfaren performer eller helt ny. Vi glæder os til at møde dig!
Tidsrum
Ma. 15:15-18:00


Senest opdateret 29.05.2024 10:15 af TH

Apricore logo