Gå til sideindhold
Share on facebookShow sitemapNotify a friendPrint page

Kreative hold

Mad med Tulle i Ølsted
Er du pige eller dreng? Elsker du at lave mad og bage? Er du dygtig til det i forvejen, eller er er du nybegynder og skal lære det fra bunden? På UKC’s madhold kommer vi verden rundt, med retter fra blandt andet Asien, Sydeuropa og selvfølgelig Danmark. Vi prøver også forskellige typer mad, lige fra hverdagsmad, sund mad, streetfood til let mad, mens vi hygger sammen i køkkenet. Til sidst hver gang på holdet, spiser vi selvfølgelig vores mad sammen.
Musicalhold
Mandage 15:15 til 17:15
Musikproduktion
Har du en musikproducer, rapper, popsanger eller måske en DJ gemt i dig? Her kan du lave din helt egen musik fra bunden. Hvis du har interesse i at bygge et beat sammen og lære musikprogrammer at kende, så du kan producerer et track, så kan du melde dig til vores Musikproduktion. Her vil du kunne lære det helt fra basic.
Show & Streetdance Magleblik
Streetdance er en kombination af forskellige danseformer der har udviklet sig ved f.eks dansefester, blokfester, parker, skolegårde, battles og natklubber. Stil og musik rammer bredt og inviterer til sved på panden. Vi arbejder med house, funk, dancehall, jazz og break. Timerne er læringsrige med karisma og alle niveauer er velkomne! Kom og få motion på den fede måde til de fede rytmer! Mandage 15.00-16.30
Streetart
Vil du lære at lave streetart? Her på holdet kan du lære alle de bedste tips og tricks! Der vil være fokus på forskellige teknikker, farver, dimensioner, bogstavsopbygning mm. almen tegnekundskab, tegneteknik, sikkerhed og beskyttelsesudstyr og graffitiens uskrevne regler. Du skal selvfølgelig også arbejde med dine egne værker med hjælp fra underviseren.


Senest opdateret 06.07.2023 15:31 af CHRA

Apricore logo