Gå til sideindhold
Share on facebookShow sitemapNotify a friendPrint page

Ungdomsskolen

Her er alle vores tilbud i alfabetisk rækkefølge, men du kan også bruge kategorierne i venstre side.

BEMÆRK VENLIGST, at vores betalingslink ikke virker. Indbetaling på betalende aktiviteter kan ske til Ungdomsskolens konto reg.nr. 4319 konto 4779135608 eller via mobilepay til 655604.
Adventure
Vil du med ud og prøve kræfter med naturen? På det her hold skal vi klatre, sejle i kano, køre på MTB, overnatte i shelter, rapelle og i det hele taget lære at være i naturen og udfordre os selv. Holdet vil være på udvalgte datoer over 10-15 gange. Datoerne kan du se på hjemmesiden.
Adventure tur Tjekkiet / Harzen
Skal du med på tur og prøve dine kræfter af mod naturen? Du skal prøve at klatre, sejle i kano, riverrafting og køre på MTB. Måske skal vi også rappelle fra en bro eller en stejl skråning. Masser af action med adrenalinen pumpende i kroppen. Her har du mulighed for at komme med på en spændende tur den første uge i sommerferien 2023. Bemærk. Du skal deltage på Adventureholdet for at kunne deltage. Prisen for denne tur vil være ca. 3.500 kr.
Babysitter forår
Kunne du tænke dig en mini-uddannelse i at passe børn? Til babysitter lærer du om børns udvikling, pasning, lege med småbørn, hygiejnekursus samt basisuddannelsen i førstehjælp rettet mod børn. Du får et diplom som bevis på dine færdigheder og efterfølgende har du mulighed for at komme på babysitterlisten, en liste der sendes ud til alle børneinstitutionerne i Halsnæs Kommune
Basket
Spil Basket i Magleblik skolens idrætshal.
Brandkadetter
UKC ligger på en gammel brandstation, så selvfølgelig skal vi også uddanne brandkadetter! Uddannelse foregår i samarbejde med Frederiksborg Brand og Redning, sammen med elever fra Frederikssund Ungdomsskole. Som Brandkadet bliver du introduceret til og undervist i elementer af funktionsuddannelsen som brandfolk skal igennem. Du får en masse praktisk erfaring i brandbekæmpelse, førstehjælp og forebyggelse af ulykker. Ligeledes lærer du at samarbejde i et team, hvor alle har en vigtig rolle at udføre.
Dansk sprog og kultur
DSA-undervisning for dig som har et andet modersmål end dansk og som ønsker at blive bedre i både tale– og skriftsprog. Du lærer at udtrykke dig både mundtligt og skriftligt på dansk, og du arbejder med læsning og opbygning af lettere tekster. Der arbejdes med emner fra hverdagen, aktuelle begivenheder og danske tv- og nyhedsudsendelser, og du kommer til at kommunikere mundtligt og skriftligt om emner af personlig og almen interesse.
Det fælles elevråd
Formålet med elevrådet er at: varetage elevernes interesser fremme elevernes medindflydelse styrke elevrådenes samarbejde mellem kommunens folkeskoler og deltagelse i politiske dialoger omkring relevante emner. Det Fælles Elevråd består af elevrådsrepræsentanter fra folkeskolerne i Halsnæs Kommune. Der er valg til elevråd umiddelbart efter skolestart i august.
Dykkerkursus Trin 1 - Begynder
Tag et internationalt dykkercertifikat, hvor du lærer at dykke ned til max 18 meters dybde. Padi Open Water er grundkurset i din kommende dykkeruddannelse. Læs mere om kurset i kataloget. For at deltage i kurset skal man have forældres eller værges accept, normalt helbred og kunne svømme 200 m.
Dykkerkursus Trin 2 - Advance
Når du har gennemført grundkurset er næste skridt i din dykkeruddannelse Advancekurset. Her bliver du introduceret til 5 specialer inden for dykning, bl.a. navigation og dybde, og dine færdigheder bliver virkelig pudset af. Læs mere om kurset i kataloget. Kurset koster 1250 kr., inkl. teoribøger, lån af udstyr, certificering og forsikring.
Dykkerkursus Trin 3, Rescue Diver
På Rescue Diver-kurset opnår du så gode færdigheder, men er ulykken allerede sket, kan du iværksætte eftersøgning, redning, førstehjælp og evakuering. Det er sjovt, intenst og super lærerigt. Læs mere om kurset i kataloget. Kurset koster 1250 kr., inkl. teoribøger, lån af udstyr, certificering og forsikring.
Dykkertur Lysekil
4-dages dykkercamp i Lysekil, Sverige. Dette er et af Sveriges bedste dykkersteder: Fantastisk undervandsliv og mulighed for gode dybder. Vi bor på det hyggeligste vandrehjem, lige ved siden af dykkercentret og dykker 2-3 dyk om dagen i og omkring Lysekil. Turen afvikles i samarbejde med Frederikssund Ungdomsskole. Prisen på 3400 kr. er inkl. alt, undtagen mad under transport, dvs. kost, logi, udstyr, luftpåfyldning, dyk, transport med bus og færge. Mulighed for at tage nat-speciale for kun 400 kr.
E-Sport CS:GO Tirsdag 15:30-17:30
På CS-GO går vi i dybden med det strategiske, såsom smokes, molotovs, flash nades og vinkler, samt gennemgang og evaluering af vores kampe, så vi kan se hvordan vi forbedre os. Vi fokuserer på kommunikationen på teamet og imellem hinanden, ligesom der arbejdes med at forbedre den enkelte spiller. Derudover fokusere vi meget på det sociale og samarbejde på teamet. Vores mål er at gøre træningen sjov og lærerig.
E-Sport gaming Fredage 18-20
På E-Sport fredag går vi i dybden med det taktiske, samarbejdet og evaluering af vores kampe, så vi kan se hvordan vi forbedre os. Vi fokuserer på kommunikationen på teamet og imellem hinanden, ligesom der arbejdes med at forbedre den enkelte spiller. Derudover fokusere vi meget på det sociale og samarbejde på teamet. Vores mål er at gøre træningen sjov og lærerig.
E-Sport Gaming mandag 15:30-18:00
Ud over undervisningsholdene, kan du tilmelde dig E-sports Gaming, hvor du kan træne dine nye færdigheder og dyrke fællesskabet i vores e-sportsaktiviteter. Gaming er fri e-sportsleg i vores tårnrum. Du og dine kammerater kan booke jer ind på faste tidspunkter i lokalet til at træne jeres færdigheder. Tal med vores e-sports medarbejdere. Alt afhængig af tilslutning, kan du få en eller flere tider. E-sport er for alle og der skal være plads til alle :-)
E-Sport Kun for piger torsdag 16:00-17:45
CS:GO. Fortnite eller et andet spil? Du er med til at bestemme, hvilket spil vi skal koncentrere os om. Uanset hvilket spil vi vælger, fokusere vi på kommunikationen på teamet og imellem hinanden, ligesom der arbejdes med at forbedre den enkelte spiller. Derudover fokuserer vi på det sociale og samarbejde på teamet. Vores mål er at gøre træningen sjov og lærerig
E-Sport Valorent onsdag 18:00-20:00
Valorant er et godt mix mellem CS:GO og Overwatch. Du kommer til at lære at spille sammen som et hold, lære om god kommunikation, analysere og forstå gameplay samt forskellige matchups!
Ekstra dansk Frederiksværk
Har du behov for at blive bedre til dansk? Har du det svært med at stave, skrive og læse dansk….? Så kan vi hjælpe dig. Vi tager udgangspunkt i de opgaver og undervisning som du modtager i folkeskolen, så du oplever mere succes i hverdagen. Vi arbejder med analyser, skrive- og stavefærdigheder, grammatik og læsning. Du får opbygget strategier og metoder som du kan bruge i hverdagen og til eksamen. Der er løbende tilmelding. Du behøver ikke at gå på holdet hele året – vær med til det, du har brug for.
Ekstra dansk Hundested
Har du behov for at blive bedre til dansk? Har du det svært med at stave, skrive og læse dansk….? Så kan vi hjælpe dig. Vi tager udgangspunkt i de opgaver og undervisning som du modtager i folkeskolen, så du oplever mere succes i hverdagen. Vi arbejder med analyser, skrive- og stavefærdigheder, grammatik og læsning. Du får opbygget strategier og metoder som du kan bruge i hverdagen og til eksamen. Der er løbende tilmelding. Du behøver ikke at gå på holdet hele året – vær med til det, du har brug for.
Engelsk - Hverdagsengelsk
I UKC har vi det rette engelskhold for dig. Holdet er opdelt i flere niveauer med flere undervisere på, så uanset om du har svært ved sproget eller bare elsker at tale engelsk, så er holdet til dig. Du kan få hjælp til dine lektier og skoleopgaver. På holdet bliver du styrket i dit engelsk, både mundligt og skriftligt. Vi udbyder en studierejse i påsken 2023.
Engelsk studietur London
Som elev på ungdomsskolens engelskhold har du mulighed for at deltage i vores studietur til London, påsken 2023. En kulturtur med 3-4 overnatning i London, hvor du får talt sproget, set byens highlights og oplever en af de store metropoler i Europa. Turens program er en blanding af engelsk kultur, klassiske seværdigheder, shopping og socialt samvær. London rummer alt! Prisen for denne tur vil være ca. 3500 kr. Bemærk. Du skal have et fremmøde på minimum 50% på engelskholdet for at kunne deltage.
Førstehjælp - knallertrelateret 27. og 28. februar 2023
Førstehjælpskursus for knallertkørere. Dette førstehjælpskursus henvender sig til dig som ønsker at tage knallertkørekort i Ungdomsskolen. Tilmeld dig et hold. Kurset koster kr. 235,- (ikke bosiddende i Halsnæs kommune kr. 300,-) som bedes indbetalt ved tilmelding til Ungdomsskolens konto reg.nr. 4319 kontonr. 4779135608 eller via mobilepay 518054 Påfør navn og holdaktivitet på din indbetaling.
Førstehjælp - knallertrelateret 29. og 30. marts 2023
Førstehjælpskursus for knallertkørere. Dette førstehjælpskursus henvender sig til dig som ønsker at tage knallertkørekort i Ungdomsskolen. Tilmeld dig et hold. Kurset koster kr. 235,- (ikke bosiddende i Halsnæs kommune kr. 300,-) som bedes indbetalt ved tilmelding til Ungdomsskolens konto reg.nr. 4319 kontonr. 4779135608 eller via mobilepay 518054 Påfør navn og holdaktivitet på din indbetaling.
Jagttegn
Tag dit jagttegn i UKC. Kurset er en blanding af teori og praksis, hvor du bl.a. lærer at begå dig i naturen, skelne mellem vildtet i de forskellige arter, regler og lovgivning. Ligeledes skal du lære korrekt jagtetik og betjening og skydning med jagtgevær. Kurset afslutte med jagttegnsprøve. Der indgår et par weekenddage i løbet af foråret. Du må starte som 15 årig, men kan først få jagttegn som 16 årig.
Junioridrætslederuddannelse (Valgfagspakke)
Som et valgfag i samarbejde med folkeskolerne tilbyder UKC Halsnæs Junioridrætsleder uddannelsen, som er udviklet af Danmarks Idrætsforbund (DIF) og Dansk Skoleidræt. Det er en uddannelse, hvor man bl.a. lærer at sammensætte et træningsforløb og får viden om foreningsarbejde og kroppens funktioner. På uddannelsen lærer du om: - Junioridrætslederrollen - Motorisk udvikling - Planlægning og formidling - Idrætsmiljø - Junioridrætsleder i praktik
Junior LAN
Junior Lan i Gjethuset Lørdag d. 11. Februar kl. 16.00 - 22.00 Pris: 120 kr. som betales ved tilmelding på mobilepay 518054.
Klubmedlem UKC
Bliv medlem af UKC og benyt vores klubtilbud. Det er gratis og du kan tilmelde dig her, eller ude i klubberne. Som medlem af UKC kan du bruge alle vores gratis tilbud i vores to klubber, ligesom du vil blive holdt informeret om kommende og nye aktiviteter.
Knallerthold i uge 12 og 13
Du kan tilmelde dig knallertundervisning tidligst 6 måneder før din 15-års fødselsdag. Du SKAL deltage i ALLE undervisnings gange for at få knallertkørekortet. Deltagergebyr 520 kr. betales ved tilmelding. Ungdomsskolens konto reg.nr. 4319 konto 4779135608 eller mobilepay til 518054 (ikke bosiddende i Halsnæs Kommune kr. 700 ) HUSK også at tilmelde dig knallert relateret førstehjælpshold. Undervisning uge 1: tirsdag og torsdag. Uge 2, tirsdag, torsdag, lørdag og søndag.
Knallerthold i uge 17 og 18
Du kan tilmelde dig knallertundervisning tidligst 6 måneder før din 15-års fødselsdag. Du SKAL deltage i ALLE undervisnings gange for at få knallertkørekortet. Deltagergebyr 520 kr. betales ved tilmelding. Ungdomsskolens konto reg.nr. 4319 konto 4779135608 eller mobilepay til 518054 (ikke bosiddende i Halsnæs Kommune kr. 700 ) HUSK også at tilmelde dig knallert relateret førstehjælpshold. Undervisning uge 1: tirsdag og torsdag. Uge 2, tirsdag, torsdag, lørdag og søndag.
Lalandia Badeland 17-19. marts. 2023
Lalandiatur kun for 6. og 7. klasses elever. Tilmelding åbner 1. februar 2023. Vores ture til Lalandia er altid et hit. Vi bor i 8-personers hytter med 7 unge og en voksen i hver. Prisen er inkl. transport, 2x overnatning, morgenmad og badeland. Pris: 650 kr. som betales ved tilmelding på mobilepay 518054 Afgangstider oplyses nærmere afgang.
Lyd-, musik- og videoværksted
I lyd-, musik- og videoværkstedet kan du udforske det at producere lyd, effekter og musik til film, videoer og billeder. Her kan der leges med alt fra små musikvideoer, dansevideoer som du kan brug til f.eks. Tik TOk eller andet, samt lyddesign og lydeffekter eller produktion af musik til film, video og spil.
Matematik
Der er matematik i alt!. Vi arbejder med basale matematiske discipliner, praktisk orienteret matematik, spil og logiske opgaver, som alt sammen vil styrke dine matematiske kompetencer. Her kan du få et løft i områder som du ikke mestrer endnu og opbygge strategier og færdigheder til løsning af hverdagens matematiske udfordringer. Hverdagsmatematik tager udgangspunkt dit faglige niveau. Du vil også blive styrket i brugen af digitale hjælpemidler, såsom excel og Geogebra.
Motocross forår 2023
Er du til adrenalin, høj puls og udstødningsgasser? Og er du interesseret i at lære omkring motorer og service af maskinerne? Så skal du med på vores cross-aktiviteter. Vi kører hver mandag på Melby Crossbane og vedligeholder og servicerer maskinerne og udstyr hver torsdag i vores motorværksted på UKC (Syrevej 41). De udsættes for en stor belastning, så derfor er en del af din tid optaget med at splitte, skrue, rense og samle. Cross er en seriøs sport og derfor stilles store krav til dig og sikkerheden.
Musikproduktion UKC
Er du interesseret i at producere din egen musik, uanset genre? Vil du blive klogere på hvordan du sætter op til indspilning af eksempelvis trommer, guitar, vokaler osv. Her har du muligheden for at få indspillet dit materiale, så du får et konkret produkt i hånden. Om du er komplet nybegynder inden for musik, eller en garvet sangskriver, har du her mulighed for at udvikle dit potentiale og få en masse inspiration.
Natteravnene
Natteravnene er en frivillig social forening som har til formål at skabe tryghed og støtte til børn og unge i de lokale miljøer. Natteravnene går i karakteristiske gule jakker og er tilstede i de mørke timer af weekenderne, til byfester og lign. arrangementer
Radio og Podcast for unge - Radio 10 FM
Kunne du tænke dig at være med til at lave radio for andre unge i Halsnæs? Eller at udgive dine egne podcasts? Her kan du være med til at sammensætte den perfekte udsendelse med den rigtige musik, det spændende interview eller den saftige historie. Vi har sendetid en gang om ugen på vores lokale radio i Halsnæs.
Show & Streetdance
Streetdance er en kombination af forskellige danseformer der har udviklet sig ved f.eks dansefester, blokfester, parker, skolegårde, battles og natklubber. Stil og musik rammer bredt og inviterer til sved på panden. Vi arbejder med house, funk, dancehall, jazz og break. Timerne er læringsrige med karisma og alle niveauer er velkomne! Kom og få motion på den fede måde til de fede rytmer! Dag og tid tilgår snarest!
Skater-hold
Mandage. Tidspunkt kommer Skaterholdet er for alle, nybegynder som øvet. Vi træner fast hver mandag i Skaterhallen i Ølsted og i løbet af året planlægger vi turer til andre skateparks og arrangementer i skatermiljøet. Her får du et godt indblik i skateboardkulturen gennem snak om tricks, street-skating og hvad der er god stil i skateparks.
Skaterhal
Skaterhallen i Ølsted drives af UKC og her kan du komme og "køre" som du har lyst til. Hallen har åbent for forskellige brugergrupper, hhv: Mandag 14:00 - 21:00 Skatere. Tirsdag 14:00 - 21:00 Løbehjulere Onsdag 14:00 - 21:00 Alle. Torsdag 14:00 - 21:00 Skatere. Fredag 14:00 - 20:00 Løbehjulere. Lørdag 10:00 - 20:00 Alle. Søndag 10:00 - 20:00 Alle. Der kan være særlige arrangementer som påvirker den almene åbningstid. Se opslag i hallen og på hjemmesiden.
Snorkeldykker kursus
Snorkeldykning og UV-rugby. Kan du godt lide at svømme og havde det sjovt i vand. Sammen med Dykkerklubben Hajen afholder UKC snorkeldykker kursus. Her vil du lære om UV-rugby, snorkeldykning og blive bedre til at holde vejret længe under vandet. Du vil også blive introduceret for flaskedykning. Kurset er for unge fra 11-18 år og foregår i Hillerød svømmehal. I foråret skal vi også ud i havet og se på livet her. Måske du kan fange en fisk med harpun. Pris 300 kr. inkl medlemskab af dykkeklubben
Spansk Trin 1 (Valgfagspakke)
Har du lyst til at lære spansk? Spansk er det 3. mest talte sprog i verden, og du møder det sikkert mere og mere i din hverdag som på de sociale medier, og når du ser film og serier. På dette kursus lærer du at føre en basal samtale på spansk, faktisk allerede fra første lektion, og vi forventer ikke, at du har forkundskaber. Stille og roligt får du opbygget et ordforråd, så du selv kan konstruere sætninger. Vi snuser også til grammatikken, som vil blive omhyggelig forklaret, - ud fra et dansk perspektiv.
Spansk Trin 2
Har du gået på et af vores spanskhold eller kan du allerede en del spansk er dette hold dit næste skridt i din spanskundervisning. Vi bygger videre på dine sprogfærdigheder og går mere i dybden med grammatikken. Undervisningen krydres med sjove fortællinger om de charmerende forskelligheder, der er mellem den spanske og den danske kultur. Undervisningen vil være en kombination af fysisk fremmøde og onlineundervisning.
Special effects, horror og live-rollespil
Vil du lære hvordan du laver din egen horror-maske, eller zombieudklædning til at skræmme livet af din familie og venner? eller hvordan du laver specielle e3ffekter, udklædning eller udstyr, som du kan bruge til halloween, liverollespil og meget mere. Så er dette hold lig for dig. Her får du en grundig undervisning og mulighed for at lave din egen maske og udstyr.
Speedbådscertifikat
Med et speedbådscertifikat må du sejle en planende speedbåd eller motorbåd op til 15 meters længde. Du får et grundlæggende kendskab til sejlads, lærer de basale søfartsregler, god sømandsskik, sikkerhed om bord, at binde knob og styre fartøjet på betryggende vis. Selve kurset består af 3 teoriemoduler ä 3 timers varighed samt 2 praktiske moduler ä 4 timers varighed i Dykker klubben Hajen rib-båd.
Sportsdykning Trin 1, Forår 2023 - PADI OWD
Lær at dykke og tag et internationalt Padi Open Water Diver-certifikat i ungdomsskolen. Dette kursus er det første i din dykkerudannelse og efter bestået kursus er du uddannet ned til 18 meters dybde. Grundkurset består af 3 dele: Teoriundervisning, træning i svømmehal og 5 dyk i åbent hav. Kurset koster 1000 kr. og indebærer komplet undervisningsmateriale, lån af udstyr, luft og certificering. Kurset afvikles i samarbejde med Frederikssund Ungdomsskole og Dykkerklubben Hajen
Sportsdykning Trin 2, PADI AOWD juni 2023
Advance Open Water er trin 2 i din dykkeruddannelse. Her får du udvidet dine færdigheder som dykker og efter kurset er du certificeret til hhv. 21/30 meter, afhængig af din alder. Da du allerede er uddannet dykker, er der mindre teori og mere dyk. Vi starter med en tur i svømmehal og derefter får du 5 introdyk til forskellige specialer, bl.a. dybdedyk og navigationsdyk, i åbent vand. Åbentvandsdyk afvikles på en weekend. Kurset koster 1250 kr. og indebærer komplet materiale, udstyr, luft og certifikat.
Stand Up Paddle og Havkajak mm.
I UKC er vi glade for vand og Halsnæs har masser af det. Vi udbyder forskellige workshops henover ret, hvor du kan lære at mestre forskellige vandsportsdicipliner. UKC har alt i udstyr, så du skal bare være glad for vand og medbringe badetøj og håndklæde.
Streetart og Graffiti
Streetart og Graffiti er for dig der gerne vil lære at bruge spraydåsen som et kreativt værktøj. Her kan man lære teknikken bag graffiti og street art. Vi har spraydåser og andet kreativt grej så I sammen eller alene kan lave nogle fede værker. Undervejs vil du lære forskellige teknikker og principper, der hjælper dig til at fremtrylle et personligt mesterværk. Alt hvad du skal medbringe er dine gode idéer.
Strikkeklubben
"Strik er noget gamle koner eller min mormor gør" er MEGET forkert. Strik er top moderne og kan se yderst cool ud, du skal bare lige lære det. Nu har du muligheden for at lære at strikke fede ting og se nogle gode resultater.
Ungevejledningen
Har du brug for at blive guidet i dit valg af ungdomsuddannelse, så kan du kontakte ungevejledningen i Ungeværket på Krudtværksalléen 7. Tlf. 47 78 40 00
VENTELISTE Lalandia Badeland 17-19. marts. 2023
Lalandiatur kun for 6. og 7. klasses elever. Tilmelding åbner 1. februar 2023. Vores ture til Lalandia er altid et hit. Vi bor i 8-personers hytter med 7 unge og en voksen i hver. Prisen er inkl. transport, 2x overnatning, morgenmad og badeland. Pris: 650 kr. som betales ved tilmelding på mobilepay 518054 Afgangstider oplyses nærmere afgang.
X-Jump
Tag med ungdomsklubben til X-jump d. 15. februar 2023. Afgang Hundested hallen kl. 10.45 Afgang UKC, Frederiksværk kl. 11.00 Vi er hjemme ca. 15.30. Pris: 120 kr. som indbetales ved tilmelding på mobilepay 518054.


Senest opdateret 26.08.2021 09:54 af CHRA

Apricore logo