Gå til sideindhold
Share on facebookShow sitemapNotify a friendPrint page

Ture & rejser

 
fest1
Klubmedlem UKC
Bliv medlem af UKC og benyt vores klubtilbud. Det er gratis og du kan tilmelde dig her, eller ude i klubberne. Som medlem af UKC kan du bruge alle vores gratis tilbud i vores to klubber, ligesom du vil blive holdt informeret om kommende og nye aktiviteter.
Lalandia 2
Lalandia badeland
Den årlige tur til Lalandia er altid et hit. Vi bor i 8-personers hytter, bade, laver mad og slapper af i godt selskab. Denne tur er for unge i 8. klasse og opefter. Turen til Lalandia udbydes i foråret 2021, når restriktioner i forbindelse med COVID19 ophæves.
Lalandia 1
Lalandia badeland
Badeland, afslapning, madlavning og hygge! Det er ingredienserne i en fed weekend i Lalandia. Denne tur er kun for 6-7. klasseelever i Halsnæs, så der er gode muligheder for at få nye venner på tværs af kommunen. Turen til Lalandia udbydes i foråret 2021, når restriktioner i forbindelse med COVID19 ophæves.
Ungdomsskolen_london. London
London påsken 2021
Kulturtur med 3-4 overnatning i London, hvor du får talt sproget, set byens highlights og oplever en af de store metropoler i Europa. Turens program er en blanding af engelsk kultur, klassiske seværdigheder, shopping og socialt samvær. London rummer alt! Er du elev på et af vores engelskhold, har du fortrinsret til turen. Prisen for denne tur vil være ca. 3500 kr.
Ski2021
Skitur i uge 7 2021
Skitur i vinterferien. OBS ved aflysning får du alle pengene retur. Gør vinterferien til noget helt særligt med UKCs skitur til Kläppen i Sverige. Om du er nybegynder eller øvet gør ingen forskel. Du vil forbedre din teknik, viden og mærke suset i fællesskab med andre unge. Max. 25 pladser.


Senest opdateret 29.08.2020 08:58 af CHRA

Apricore logo