Gå til sideindhold
Share on facebookShow sitemapNotify a friendPrint page

Events, ture & rejser

Bakken
Kom med til en fed dag på Bakken. Du får et turpas på armen og så bliver du sluppet løs tl sjov og hygge med vennerne. Pris: 225 kr. som betales ved tilmelding til mobilepay 518054. For kommende 7. klasse og opefter.
Bonbonland
Kom med til alletiders dag med masser af grin, Bonbon-slik og sjove forlystelser. Tid: kl. 9.00 Pris 225 kr. som betales ved tilmelding på mobilepay 518054
Dykkertur Lysekil
4-dages dykkercamp i Lysekil, Sverige. Dette er et af Sveriges bedste dykkersteder: Fantastisk undervandsliv og mulighed for gode dybder. Vi bor på det hyggeligste vandrehjem, lige ved siden af dykkercentret og dykker 2-3 dyk om dagen i og omkring Lysekil. Turen afvikles i samarbejde med Frederikssund Ungdomsskole. Prisen på 3400 kr. er inkl. alt, undtagen mad under transport, dvs. kost, logi, udstyr, luftpåfyldning, dyk, transport med bus og færge. Mulighed for at tage nat-speciale for kun 400 kr.
Sverigestur til Knäred i uge 28
Kom med på 5 dages tur i vores mega fede hytte i Knäred i Sverige, hvor ugen byder på bål, kano, bue og pil og en masse hygge. For kommende 7. klasse og opefter.
Tur til KBH + kanalrundfart
Vi tager til København på alletiders shopping- og hyggetur. Ikke nok med, du bliver sluppet løs til at gå på opdagelse, så skal vi også ud på en tur med kanalrundfarten. Pris: 50 kr. som betales ved tilmelding til mobilepay 518054. For kommende 7. klasse og opefter


Senest opdateret 07.06.2023 14:16 af ULLYM

Apricore logo