Gå til sideindhold
Share on facebookShow sitemapNotify a friendPrint page

Ture & rejser

Blå mandag i Tivoli
Hold Blå Mandag sammen med vennerne og UKC! Vi sørger for transporten, indgang og turpas plus: Alt det får du til kun 150 kr!!! Der er afgang mandag d. 20. sep.: Kl. 10.00 Hundested Skole, Klub Regnbuen Kl. 10.15 UKC Brandstationen, Syrevej 19 i Frederiksværk. Hjemkomst ca. kl. 22.00. Vores personale er med på hele turen og sørger for alt det praktiske og er naturligvis tilstede i Tivoli under hele dagen. Tilmeld her og betal på mobilpay 655 604, skriv dit navn - fødselsdag - Tivoli i tekstfeltet.
Dykkertur Lysekil
4-dages dykkercamp i Lysekil, Sverige. Dette er et af Sveriges bedste dykkersteder: Fantastisk undervandsliv og mulighed for gode dybder. Vi bor på det hyggeligste vandrehjem, lige ved siden af dykkercentret og dykker 2-3 dyk om dagen i og omkring Lysekil. Turen afvikles i samarbejde med Frederikssund Ungdomsskole. Prisen er inkl. alt, undtagen mad under transport, dvs. kost, logi, udstyr, luftpåfyldning, dyk, transport med bus og færge. Mulighed for at tage nat-speciale for kun 400 kr.
Engelsk studietur London
Som elev på ungdomsskolens engelskhold har du mulighed for at deltage i vores studietur til London, påsken 2022. En kulturtur med 3-4 overnatning i London, hvor du får talt sproget, set byens highlights og oplever en af de store metropoler i Europa. Turens program er en blanding af engelsk kultur, klassiske seværdigheder, shopping og socialt samvær. London rummer alt! Prisen for denne tur vil være ca. 3500 kr.
Lalandia Badeland forår 2022
Lalandiatur kun for 6. og 7. klasses elever. Tilmelding er åben nu!! Tag med på weekendtur til Lalandia, hvor vi bor i 8-personers hytter, bader, laver mad og hygge i godt selskab. Vi plejer at kalde det for en afslapningstur, men tro mig...Du er træt, når du kommer hjem! Obs! Frokost og aftensmad er ikke inkluderet. Du kan vælge at lave mad i hytten, medbringe hjemmefra eller benytte et af spisestederne i Lalandia.
Skitur Sverige Vinterferien
Gør vinterferien til noget helt særligt med UKCs skitur til Kläppen i Sverige. Om du er nybegynder eller øvet gør ingen forskel, alle kan være med. På bakken vil du forbedre din teknik, viden og mærke suset i fællesskab med andre unge. Og i hytten står den på max hygge og social spas og løjer. Vi rejser igen sammen med Frederikssund Ungdomsskole, så der bliver også mulighed for nye venskaber undervejs. Max. 25 pladser.
Skovtårnet, tur i efterårsferien
Tag med klubben til sydsjælland og besøg bl.a. Skovtårnet i Gisselfelt. Først skal vi ha det sjovt i klatreparken. Derefter skal vi op og nyde udsigten fra Skovtårnet. Husk mad, drikke, penge og fornuftigt tøj. Vi kører i vores egen bus Afgang Hundested hallen kl. 9:45 Afgang Brandstationen kl. 10. Hjemkomst ved 17 tiden. Pris Gratis! Turen er inkl. klatrepark, Skovtårn og transport. Skovtårnet: https://www.campadventure.dk/skovtaarnet/ Klatrepark: https://www.campadventure.dk/klatrepark/


Senest opdateret 29.08.2020 08:58 af CHRA

Apricore logo