Gå til sideindhold
Share on facebookShow sitemapNotify a friendPrint page

Events, ture & rejser

Adventure tur Tjekkiet / Harzen
Skal du med på tur og prøve dine kræfter af mod naturen? Du skal prøve at klatre, sejle i kano, riverrafting og køre på MTB. Måske skal vi også rappelle fra en bro eller en stejl skråning. Masser af action med adrenalinen pumpende i kroppen. Her har du mulighed for at komme med på en spændende tur den første uge i sommerferien 2023. Bemærk. Du skal deltage på Adventureholdet for at kunne deltage. Prisen for denne tur vil være ca. 3.500 kr.
Dykkertur Lysekil
4-dages dykkercamp i Lysekil, Sverige. Dette er et af Sveriges bedste dykkersteder: Fantastisk undervandsliv og mulighed for gode dybder. Vi bor på det hyggeligste vandrehjem, lige ved siden af dykkercentret og dykker 2-3 dyk om dagen i og omkring Lysekil. Turen afvikles i samarbejde med Frederikssund Ungdomsskole. Prisen på 3400 kr. er inkl. alt, undtagen mad under transport, dvs. kost, logi, udstyr, luftpåfyldning, dyk, transport med bus og færge. Mulighed for at tage nat-speciale for kun 400 kr.
Engelsk studietur London
Som elev på ungdomsskolens engelskhold har du mulighed for at deltage i vores studietur til London, påsken 2023. En kulturtur med 3-4 overnatning i London, hvor du får talt sproget, set byens highlights og oplever en af de store metropoler i Europa. Turens program er en blanding af engelsk kultur, klassiske seværdigheder, shopping og socialt samvær. London rummer alt! Prisen for denne tur vil være ca. 3500 kr. Bemærk. Du skal have et fremmøde på minimum 50% på engelskholdet for at kunne deltage.
Juleshopping
Tag med klubberne på alletiders shoppingtur til Hillrød, hvor du kan få købt dine julegaver eller noget lækkert til dig selv. afgang Hundestedhallen kl. 14.30 afgang Brandstationen kl. 1.45 Hjemkomst ca. kl. 20.30
Jul på Kronborg
Tag med klubberne til Kronborg slot, til et fantastisk og magisk julemarked med mere end 100 boder og stande - fyldt til randen med alt hvad et julehjerte kan begære. afgang fra Brandstationen kl. 11.00 hjemkomst til Brandstationen kl. 16.00
Skitur Sverige Vinterferien
Gør vinterferien til noget helt særligt med UKCs skitur til Kläppen i Sverige. Om du er nybegynder eller øvet gør ingen forskel, alle kan være med. På bakken vil du forbedre din teknik, viden og mærke suset i fællesskab med andre unge. Og i hytten står den på max hygge og social spas og løjer. Vi rejser igen sammen med Frederikssund Ungdomsskole, så der bliver også mulighed for nye venskaber undervejs. Max. 25 pladser.
Tivolitur
Tag med Ungdomsklubben på juletur i Tivoli. afgang kl. 15.00 fra Hundestedhallen afgang kl. 15.15 fra UKC - Brandstationen Afgang Tivoli kl. 21.00 Hjemme ca. kl. 22.00 Pris: 225 kr. dækker entre, turpas og transport. Indbetaling ved tilmelding til mobilepay 655604.


Senest opdateret 14.08.2022 17:51 af TH

Apricore logo