Gå til sideindhold
Share on facebookShow sitemapNotify a friendPrint page

4-5 Sprog

Dansk som andet sprog
DSA-undervisning for dig som har et andet modersmål end dansk og som ønsker at blive bedre i både tale– og skriftsprog. Du lærer at udtrykke dig både mundtligt og skriftligt på dansk, og du arbejder med læsning og opbygning af lettere tekster. Der arbejdes med emner fra hverdagen, aktuelle begivenheder og danske tv- og nyhedsudsendelser, og du kommer til at kommunikere mundtligt og skriftligt om emner af personlig og almen interesse.
Ekstra dansk
Har du behov for at blive bedre til dansk? Har du det svært med at stave, skrive og læse dansk….? Så kan vi hjælpe dig. Vi tager udgangspunkt i de opgaver og undervisning som du modtager i folkeskolen, så du oplever mere succes i hverdagen. Vi arbejder med analyser, skrive- og stavefærdigheder, grammatik og læsning. Du får opbygget strategier og metoder som du kan bruge i hverdagen og til eksamen. Der er løbende tilmelding. Du behøver ikke at gå på holdet hele året – vær med til det, du har brug for.
Engelsk - Hverdagsengelsk
Bliv styrket i din engelsk, både mundtligt og skriftligt. Engelskholdet har fokus på træning i hverdagsengelsk og rummer varieret undervisning, så du fastholder interessen. Det gælder både skriftligt, grammatisk og mundtligt. Hver gang vil der være dagens indspark/tema, som vi fordyber os i. Vi arbejder med mystery tours, workshops, walk and talk og meget mere, men vigtigst af alt er at undervisningen tilpasses dit niveau. Der er også mulighed for at få hjælp til lektierne.
Engelsk prøveforberedende
Bliv klar til eksamen i engelsk! Vi arbejder med eksamensformen og de teknikker som kan støtte dig gennem eksamen. Få skulderne ned, tal mere engelsk og bliv fortrolig med eksamensstoffet. Vi vil arbejde med. • At lave sin outline til eksamen. • Arbejde med de opgivne tekster man har fået. • Arbejde med samtalen til de spørgsmål man kan trække til eksamen. • Lytteøvelserne og læseøvelserne man kan komme op i skriftligt. • Stil. • Finde gode kilder til sin outline.
Engelsk studietur London
Som elev på ungdomsskolens engelskhold har du mulighed for at deltage i vores studietur til London, påsken 2022. En kulturtur med 3-4 overnatning i London, hvor du får talt sproget, set byens highlights og oplever en af de store metropoler i Europa. Turens program er en blanding af engelsk kultur, klassiske seværdigheder, shopping og socialt samvær. London rummer alt! Prisen for denne tur vil være ca. 3500 kr.
Fransk
Er du interesseret i at lære fransk, eller har du lyst til at få finpudset din udtale, så er holdet noget for dig. Vi starter på begynderniveau, og du vil få indblik i fransk kultur, og ikke mindst får du afprøvet eksamenslignende situationer i et trygt miljø. Dette niveau er for dig, der vil noget med sproget fransk. Undervisningen tilrettelægges, så du også kommer lidt ud og får oplevelser… på fransk - "bonjour". Dag og tid tilgår snarest!
Fransk Eksamenstræning
Skal du til fransk-eksamen, kan du med fordel deltage i vores eksamenshold. Holdet er et kort intensivt kursus, hvor vi træner eksamensformen og pudser teknikken af, hjælper dig med din disposition og giver gode råd og vejledning. Og så skal vi naturligvis tale en masse fransk. Alt sammen for at du kan føle dig top klar til eksamen. Dag og tid tilgår snarest!
Klar til eksamen? Hell yeah!
Er du klar til eksamen? Er der noget som du er særlig udfordret i og gerne vil have hjælp til? Så sig til! I foråret 2022 har vi mulighed for at tilrettelægge særlige eksamenstræningshold i lige det som du har behov for. Du får generelle redskaber som er relevant for alle eksamenstyper. Det hele drejer sig om at føle sig parat, kompetent og klar til den pågældende eksamen, så undervisningen vil bære præg af kravene til den pågældende eksamen. Så invester nogle timer i dig selv og vær klar til eksamen.
Spansk Trin 1 (Valgfagspakke)
Har du lyst til at lære spansk? Spansk er det 3. mest talte sprog i verden, og du møder det sikkert mere og mere i din hverdag som på de sociale medier, og når du ser film og serier. På dette kursus lærer du at føre en basal samtale på spansk, faktisk allerede fra første lektion, og vi forventer ikke, at du har forkundskaber. Stille og roligt får du opbygget et ordforråd, så du selv kan konstruere sætninger. Vi snuser også til grammatikken, som vil blive omhyggelig forklaret, - ud fra et dansk perspektiv.
Spansk Trin 2
Har du gået på et af vores spanskhold eller kan du allerede en del spansk er dette hold dit næste skridt i din spanskundervisning. Vi bygger videre på dine sprogfærdigheder og går mere i dybden med grammatikken. Undervisningen krydres med sjove fortællinger om de charmerende forskelligheder, der er mellem den spanske og den danske kultur. Undervisningen vil være en kombination af fysisk fremmøde og onlineundervisning.


Senest opdateret 26.08.2020 10:23 af CHRA

Apricore logo