Gå til sideindhold
Share on facebookShow sitemapNotify a friendPrint page

Klubberne i UKC

Som ung i Halsnæs kan du vælge frit mellem vores klubber, lige nu i hhv. Frederiksværk og Hundested. (senere også i Melby og Ølsted) Du kan også frit bruge skaterhallen Olliestedet.
Adventure tur Tjekkiet / Harzen
Skal du med på tur og prøve dine kræfter af mod naturen? Du skal prøve at klatre, sejle i kano, riverrafting og køre på MTB. Måske skal vi også rappelle fra en bro eller en stejl skråning. Masser af action med adrenalinen pumpende i kroppen. Her har du mulighed for at komme med på en spændende tur den første uge i sommerferien 2023. Bemærk. Du skal deltage på Adventureholdet for at kunne deltage. Prisen for denne tur vil være ca. 3.500 kr.
E-Sport Gaming mandag 15:30-18:00
Ud over undervisningsholdene, kan du tilmelde dig E-sports Gaming, hvor du kan træne dine nye færdigheder og dyrke fællesskabet i vores e-sportsaktiviteter. Gaming er fri e-sportsleg i vores tårnrum. Du og dine kammerater kan booke jer ind på faste tidspunkter i lokalet til at træne jeres færdigheder. Tal med vores e-sports medarbejdere. Alt afhængig af tilslutning, kan du få en eller flere tider. E-sport er for alle og der skal være plads til alle :-)
Junior LAN
Junior Lan i Gjethuset Lørdag d. 11. Februar kl. 16.00 - 22.00 Pris: 120 kr. som betales ved tilmelding på mobilepay 518054.
Klubmedlem UKC
Bliv medlem af UKC og benyt vores klubtilbud. Det er gratis og du kan tilmelde dig her, eller ude i klubberne. Som medlem af UKC kan du bruge alle vores gratis tilbud i vores to klubber, ligesom du vil blive holdt informeret om kommende og nye aktiviteter.
Lalandia Badeland 17-19. marts. 2023
Lalandiatur kun for 6. og 7. klasses elever. Tilmelding åbner 1. februar 2023. Vores ture til Lalandia er altid et hit. Vi bor i 8-personers hytter med 7 unge og en voksen i hver. Prisen er inkl. transport, 2x overnatning, morgenmad og badeland. Pris: 650 kr. som betales ved tilmelding på mobilepay 518054 Afgangstider oplyses nærmere afgang.
Lyd-, musik- og videoværksted
I lyd-, musik- og videoværkstedet kan du udforske det at producere lyd, effekter og musik til film, videoer og billeder. Her kan der leges med alt fra små musikvideoer, dansevideoer som du kan brug til f.eks. Tik TOk eller andet, samt lyddesign og lydeffekter eller produktion af musik til film, video og spil.
Musikproduktion UKC
Er du interesseret i at producere din egen musik, uanset genre? Vil du blive klogere på hvordan du sætter op til indspilning af eksempelvis trommer, guitar, vokaler osv. Her har du muligheden for at få indspillet dit materiale, så du får et konkret produkt i hånden. Om du er komplet nybegynder inden for musik, eller en garvet sangskriver, har du her mulighed for at udvikle dit potentiale og få en masse inspiration.
Radio og Podcast for unge - Radio 10 FM
Kunne du tænke dig at være med til at lave radio for andre unge i Halsnæs? Eller at udgive dine egne podcasts? Her kan du være med til at sammensætte den perfekte udsendelse med den rigtige musik, det spændende interview eller den saftige historie. Vi har sendetid en gang om ugen på vores lokale radio i Halsnæs.
VENTELISTE Lalandia Badeland 17-19. marts. 2023
Lalandiatur kun for 6. og 7. klasses elever. Tilmelding åbner 1. februar 2023. Vores ture til Lalandia er altid et hit. Vi bor i 8-personers hytter med 7 unge og en voksen i hver. Prisen er inkl. transport, 2x overnatning, morgenmad og badeland. Pris: 650 kr. som betales ved tilmelding på mobilepay 518054 Afgangstider oplyses nærmere afgang.
X-Jump
Tag med ungdomsklubben til X-jump d. 15. februar 2023. Afgang Hundested hallen kl. 10.45 Afgang UKC, Frederiksværk kl. 11.00 Vi er hjemme ca. 15.30. Pris: 120 kr. som indbetales ved tilmelding på mobilepay 518054.


Senest opdateret 23.01.2023 13:03 af CHRA

Apricore logo