Gå til sideindhold
Share on facebookShow sitemapNotify a friendPrint page

Klubberne i UKC

Velkommen i klubberne i Halsnæs

I sæson 2023-2024 har UKC fire ungdomsklubber, da vi i år 2023 har åbnet to nye klubber. Så fremover har du mulighed for at benytte lige præcis den klub som du har lyst til, hvad enten den ligger tæt på dit hjem eller i den anden ende af kommunen. Du er lige velkommen alle steder og de er alle gratis at bruge.
Klubberne er dit sted til at slappe af, møde nye som gamle venner og bare hænge ud i godt selskab.
Beautycamp i efterårsferien 2023
Kom med UKC til Danmarks største Beauty Camp som arrangeres på tværs af 20 ungdomsskoler. Beauty Camp er en helt unik og uforglemmelig oplevelse for dig mellem 13-17 år. Campen er 3 dage fyldt med velvære, læring, styling, fælleskab og hygge på tværs af landets ungdomsskoler. Campen er fyldt med lærerige workshops som afvikles af professionelle undervisere. De vil lære dig, hvordan du lægger make-up, styler hår, pynter dine negle og meget mere. Pris 400 kr. som betales ved tilmelding.
Klubmedlem UKC
Bliv medlem af UKC og benyt vores klubtilbud. Det er gratis og du kan tilmelde dig her, eller ude i klubberne. Som medlem af UKC kan du bruge alle vores gratis tilbud i vores fire klubber, ligesom du vil blive holdt informeret om kommende og nye aktiviteter.
MTB-TOUR Sverige Efterårsferien
Ta med UKC Halsnæs på Mountainbike WeekendTOUR til Vallåsen i Sverige 13-15 okt. i Efterårsferien Pris kun 400,- Overnatning i Knaredhytten https://www.facebook.com/knaredhytten/ 2 dage på MTB anlægget Vallåsen Hvis du skal bruge skilift - se priser på:https://vallasen.se/ Det bliver superhyggeligt
Musik med Kristoffer
Skitur Sverige Vinterferien
Gør vinterferien til noget helt særligt med UKCs skitur til Kläppen i Sverige. Om du er nybegynder eller øvet gør ingen forskel, alle kan være med. På bakken vil du forbedre din teknik, viden og mærke suset i fællesskab med andre unge. Og i hytten står den på max hygge og social spas og løjer. Pris 3.900 kr. som betales over rater


Senest opdateret 13.07.2023 09:40 af TH

Apricore logo