Gå til sideindhold
Share on facebookShow sitemapNotify a friendPrint page

Klubaktiviteter

Blå mandag i Tivoli
Hold Blå Mandag sammen med vennerne og UKC! Vi sørger for transporten, indgang og turpas plus: Alt det får du til kun 150 kr!!! Der er afgang mandag d. 20. sep.: Kl. 10.00 Hundested Skole, Klub Regnbuen Kl. 10.15 UKC Brandstationen, Syrevej 19 i Frederiksværk. Hjemkomst ca. kl. 22.00. Vores personale er med på hele turen og sørger for alt det praktiske og er naturligvis tilstede i Tivoli under hele dagen. Tilmeld her og betal på mobilpay 655 604, skriv dit navn - fødselsdag - Tivoli i tekstfeltet.
Dykkertur Lysekil
4-dages dykkercamp i Lysekil, Sverige. Dette er et af Sveriges bedste dykkersteder: Fantastisk undervandsliv og mulighed for gode dybder. Vi bor på det hyggeligste vandrehjem, lige ved siden af dykkercentret og dykker 2-3 dyk om dagen i og omkring Lysekil. Turen afvikles i samarbejde med Frederikssund Ungdomsskole. Prisen er inkl. alt, undtagen mad under transport, dvs. kost, logi, udstyr, luftpåfyldning, dyk, transport med bus og færge. Mulighed for at tage nat-speciale for kun 400 kr.
Klubmedlem UKC
Bliv medlem af UKC og benyt vores klubtilbud. Det er gratis og du kan tilmelde dig her, eller ude i klubberne. Som medlem af UKC kan du bruge alle vores gratis tilbud i vores to klubber, ligesom du vil blive holdt informeret om kommende og nye aktiviteter.
Lalandia Badeland forår 2022
Lalandiatur kun for 6. og 7. klasses elever. Tilmelding er åben nu!! Tag med på weekendtur til Lalandia, hvor vi bor i 8-personers hytter, bader, laver mad og hygge i godt selskab. Vi plejer at kalde det for en afslapningstur, men tro mig...Du er træt, når du kommer hjem! Obs! Frokost og aftensmad er ikke inkluderet. Du kan vælge at lave mad i hytten, medbringe hjemmefra eller benytte et af spisestederne i Lalandia.
Mountainbike
Så er muligheden der for at du kan komme på en af de fede MTB ture i Halsnæs. Uanset om du har prøvet det før eller ej, så kan du komme med ud og prøve at køre i forskelligt terræn. Der er mulighed for at låne både mountainbike og hjelm.
Skitur Sverige Vinterferien
Gør vinterferien til noget helt særligt med UKCs skitur til Kläppen i Sverige. Om du er nybegynder eller øvet gør ingen forskel, alle kan være med. På bakken vil du forbedre din teknik, viden og mærke suset i fællesskab med andre unge. Og i hytten står den på max hygge og social spas og løjer. Vi rejser igen sammen med Frederikssund Ungdomsskole, så der bliver også mulighed for nye venskaber undervejs. Max. 25 pladser.
Skovtårnet, tur i efterårsferien
Tag med klubben til sydsjælland og besøg bl.a. Skovtårnet i Gisselfelt. Først skal vi ha det sjovt i klatreparken. Derefter skal vi op og nyde udsigten fra Skovtårnet. Husk mad, drikke, penge og fornuftigt tøj. Vi kører i vores egen bus Afgang Hundested hallen kl. 9:45 Afgang Brandstationen kl. 10. Hjemkomst ved 17 tiden. Pris Gratis! Turen er inkl. klatrepark, Skovtårn og transport. Skovtårnet: https://www.campadventure.dk/skovtaarnet/ Klatrepark: https://www.campadventure.dk/klatrepark/
Stand Up Paddle
I UKC kan du lære at begå dig på et SUP-board. Du lærer korrekte teknikker, selvredning og tips og tricks til at tage på længere ture på boardet. UKC har alt i udstyr, så du skal bare være glad for vand og medbringe badetøj og håndklæde. Ture slås op løbende i sæsonen, så hold øje med hjemmesiden og facebook. Hvis du tilmelder dig holdet, vil du modtage sms, når ture slås op. Derefter skal du melde dig til den pågældende tur.
Stjernerne
Stjernerne er et særligt tilbud til piger som har brug for et særligt klubmiljø til at udvikle sig i. Gruppen henvender sig til stille og usikre piger, som har brug for støtte og gode relationer til at indgå i sociale fællesskaber. Gruppen samles omkring en række sociale- og oplevelsesrige aktiviteter som udgør rammen for fællesskabet. Miljøet er trygt og rat at involvere og udvikle sig i og her skabes nye relationer og et stærkt netværk.


Senest opdateret 28.08.2020 08:24 af CHRA

Apricore logo